Boja koja donosi mir i spokoj u svaki enterijer

Nježna nijansa zelene, koja podsjeća na listove žalfije je najsvježija nijasna zelene ove sezone. Pvi put nam je privukla pažnju kada se našla na godišnjem izveštaju o trendovima Pinteresta 2018. godine. Prema anketama, došlo je do velikog skoka u potrazi za žalfija zelenom, predviđajući da će biti trend u godinama koje su pred nama. Od tada, ova nijansa se pojavila u bezbroj enterijera.

Uz svakodnevni haos, sve više ljudi žudi za opuštajućim okruženjem. Žalfija zelena dočarava osećaj boravka u prirodi, a svaka povezanost sa prirodom je dobra za naše mentalno zdravlje. Umirujuće dejstvo ove boje opuštaće ljude na isti način kao što bi to mogao učiniti prostor pun sobnih biljaka.

https://kabinetplus.com/proizvodi/kuhinje/

Možemo je smatrati novom ‘’neutralnom’’ bojom i prilično lako uklopiti u bilo koji prostor.

Kombinujte je u kuhinji sa drvetom ili sa bijelim mermerom. U kupatilu na zidnim i podnim pločicama. U dnevnom boravku na vazama, jastucima i sličnim dekoracijama. Budite smjeli da je nanesete i na zidove.

Unesite ovu prigušenu nijansu i u svoj radni prostor.

Dodajte nit prirode u svoj omiljeni kutak pomoću ove svestrane boje, koja je definisana sivkastim, srebrnastim podlogama. Daje elegantan preokret tradicionalnom zelenilu, pružajući umirujuću atmosferu.

https://kabinetplus.com/proizvodi/trpezarijske-stolice/

Dovoljno suptilna da bude neutralna, a dovoljno istaknuta da oživi raspoloženje u bilo kom prostoru.